Lunch Lord English

Pris fr.92- inkluderad salladsbuffé, dryck, bröd, smör och kaffe.   

Lunch V. 47

1- Fläsk schnitzel serveras med champinjonsås och stekt
potatis.
2- Mandel panerad fiskfilé serveras med zucchini plattor,
citronsås och kokt potatis.
3- Oxbringa serveras med rotfrukt mix och gräddsås
4- Smörstek falukorv serveras med stekt ägg och stekt potatis.

 

Tisdag 21.11.2017

1- Stekt fläsk med raggmunk, lingon eller med löksås och kokt potatis.
2- Laxfilé med hollandaisesås och kokt potatis.
3- Biff al a Lindström med rödvinsås, stekt ägg och råstekt potatis.
4- Grillad kyckling inne filé med currysås och ris.

 

Onsdag 22.11.2017

1- Fläsk Noisetter med chili bacon såa, smör stekta grönsaker och stekt potatis.
2- Panerad strömmingfilé med skirat smör och potatis mos.
3- Biff stroganoff med grönsaks ris.
4- Grädde stuvade pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.

 

Torsdag 23.11.2017

1- Blomman spikat fläskfilé med skogsbärs och råstekt potatis.
2- Smörstek flundrafilé med räksås och kokt potatis.
3- köttfärs limpa med gräddsås, lingon och potatis.
4- Spansk korv mix med taco sås, créme fresh och stekt potatis.

 

Fredag 24.11.2017

1-Winerschnitzel med rödvinsås, tomatsallad och stekt potatis.
2- Ägg panerad fiskfilé med gorgonzolasås, dill kokt potatis.
3- Halstrad biff med Baconinlindad gröna sparris,
Jack Daniels sås och ugnsbakad potatis.

 

Veckans tips:
Tips 1

De Lux hemmagjort Hamburgare med cheddarost, stekt ägg, bacon och pommes. 99-

 

Tips 2 :
Fläsk medaljonger serveras med rödvinsås. 139-