Lord English

Pris fr.95- inkluderad salladsbuffé, dryck, bröd, smör och kaffe.   

Lunch V.12

- Fläsk schnitzel med tomatsallad, rödvinssås och stekt potatis.
- Fisk gryta serveras med faran och aioli, kokt potatis.
- Halstrad ryggbiff serveras med stuvade broccoli, saltgurka och stekt potatis.
-korv stroganoff serveras med ris.

 

-Stekt fläskmed raggmunk och lingon eller med löksås och kokt potatis.
- Kokt torskfilé serveras med persilja-äggsås och kokt potatis.
- Köttbullar med gräddsås, lingon och potatis mos.

 

Onsdag 20.03.2019

-ugnsbakad fläskfilé med oxsky, äpple mos och råstekt potatis.
-Panerad rödspättafilé serveras med remouladsås och kokt potatis.
-Biff Ala Lindström serveras med stekt ägg och gräddsås.
-Pytt i panna serveras med stekt ägg och redbetor.

 

Torsdag 21.03.2019

-Hantverk låda med rödvinsås och ugnsbakad potatis.
- Smörstekt sjötunga serveras med räkröra och kokt potatis.
- Grekiska biffar med chopski sallad, tzatziki och Burgul.

 

Fredag 22.03.2019

- Fläskschnitzel med ansjovis, kapris, gröna ärtor, rödvinsås och stekt potatis.
- Ugnsbakad sesam laxfilé serveras med paprikasås och potatis mos.
- Biffstek med BBQ sås, grillad aubergine och klyft potatis.

 

Veckans tips:
-Lords special Burger 100% Högrev hamburgare serveras med ,bearnaisesås dip & krispig pommes. 109-
-Fläskfilé serveras med rödvinsås, grillade grönsaker och stekt potatis. 129-